Kiemelt támogatóink

Survey Sampling Hungary Kft.

A Survey Sampling International-t, rövidebb nevén SSI-t 1977-ben alapították, mint az első kereskedelmi piackutató céget. Mára közel 3700 alkalmazottal, 21 országban, 30 irodával rendelkezik, és több mint 2500 ügyfelet szolgál ki világszerte. Magyarországon, Debrecenben található irodája a cégnek, Survey Sampling Hungary Kft. néven, melyet 2012-ben alapítottak.

A debreceni irodában a piackutatáshoz szükséges informatikai hátteret biztosítják, úgy mint az amerikai fejlesztőcsapat. A jelenleg 31 fővel rendelkező debreceni iroda folyamatosan bővül, várva a kezdő, vagy a már nagyobb tapasztalattal bíró fejlesztőket.

SSI is the premier global provider of data solutions and technology for consumer and business-to-business survey research, reaching respondents in 100+ countries via Internet, telephone, mobile/wireless and mixedaccess offerings. SSI staff operates from 30 offices in 21 countries, offering sample, data collection, CATI, questionnaire design consultation, programming and hosting, online custom reporting and data processing. SSI’s 3,600+ employees serve more than 2,500 clients worldwide.

National Instruments Hungary Kft.

Az NI IT területe a cég alapításával egy időben, 2001-ben kezdte meg működését Debrecenben. Mára egy több mint 120 fős területté nőtte ki magát.

Részlegünk komplett globális informatikai megoldásokat és szolgáltatásokat kínál a többi NI terület számára. Fő feladataink közé tartozik az alkalmazásfejlesztés, rendszerintegráció, informatikai projektek menedzselése, de részt veszünk a szoftverfejlesztési életciklus minden állomásán, valamint biztosítjuk az ehhez szükséges infrastruktúrát.

Az osztályon dolgozó kollégák nagy része alkalmazásfejlesztéssel foglalkozik, kisebb részük infrastruktúra oldali feladatokat végez. Az általunk használt főbb eszközök, technológiák az Oracle, SQL, Java, WebLogic, Attivio Enterprise Search, Adobe Experience Manager, Salesforce.com, Cisco, Office365, MS HyperV. Az angol munkanyelv, napi szinten tartjuk a kapcsolatot austini, penangi, dublini és Costa Rica-i társcsapatokkal és kollégákkal szerte a világból.

További támogatóink

OMIKRON Informatika Kft.

Az OMIKRON Informatika Kft. 1986-ban alakult, magyar tulajdonú vállalkozás. Saját mérnökeinkkel magas színvonalú szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtunk, korszerű informatikai rendszerek és minőségi termékek értékesítése mellett.

Ügyfeleinket két üzletágban szolgáljuk ki: az Informatikai Szolgáltatások üzletág ICT rendszerintegrációs szolgáltatásokat nyújt, az AMP NETCONNECT Center üzletág a CommScope AMP NETCONNECT termékeinek disztribútora.

Cégünk 1994 óta az Informatikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) tagja.


OMIKRON Information Technology Ltd. is a privately held company, founded in 1986 in Budapest, Hungary. Since its foundation OMIKRON is a reliable and stable actor of ICT market. Our team of skilled engineers and IT specialists guarantee the high quality services and solutions for our clients, to whom we also provide the most advanced products and complete IT systems.

Our clients are served by the two following divisions:

  • Division of IT Services: selling and supporting ICT hardware and software products, system integration services
  • Division of AMP NETCONNECT Center: distributor of CommScope’s AMP NETCONNECT products
  • Our company is member of the IT Sector Association of Hungary (IVSZ) since 1994. OMIKRON applies audited quality management systems during every project since 1997, currently the ISO 9001:2008 standard.

Loxon Solutions Zrt.

A Loxon Solutions Zrt. dinamikusan fejlődő, nemzetközi szoftvercég, amelyet fiatal magyar szakemberek alapítottak 2000-ben startupként. A Loxon szoftvercsomag teljes egészében lefedi a bankok hitelezéshez és hitelkockázat kezeléshez kapcsolódó igényeit, és ebben egyedülálló a világon, ügyfeleink vezető nemzetközi bankok. A Loxon értékei az együttműködés, az ügyfélorientált működés, a konstruktivitás, a szakmai kiválóság és a kezdeményezőkészség. A célunk az, hogy a legjobbak legyünk abban, amit csinálunk. 170 fős csapatunkat az informatika iránt érdeklődő üzleti elemzőkkel és motivált Java fejlesztőkkel szeretnénk bővíteni.

T.E.L.L. Software Hungária Kft.

A dinamikusan bővülő TELL cégcsoport immár négy magyarországi céggel és egy romániai leányvállalattal büszkélkedhet. 80 kolléga és megbízható alvállalkozói rendszer gondoskodik arról, hogy a TELL gyártási, fejlesztési és szolgáltatási színvonala a lehető legmagasabb szint elérését célozhassa meg.

Az anyacég, a T.E.L.L. Software Hungária Kft. 1996 óta foglalkozik egyedi távfelügyeleti rendszerek fejlesztésével és gyártásával. Ügyfeleink igényei alapján az elmúlt 10 évben 3200 vállalat részére több mint 250 000 db rendszereszközt szállítottunk biztonsági, tűzjelző, ipari, informatikai és logisztikai rendszerek távfelügyeletének megvalósításához. Több száz egyedi távfelügyeleti rendszer megvalósítása mellett olyan volumenű projektek is a nevünkhöz fűződnek, mint az országos tűzátjelzést fogadó központ fejlesztése, vagy a Magyar Posta Zrt. országos tűz - és riasztási távfelügyeleti rendszerének kiépítése és üzemeltetése. A TELL által gyártott eszközök forgalmazását és piacra juttatását belföldi értékesítési csapattal a T.E.L.L. Biztonságtechnikai Rendszerek Kft. végzi.

A cégcsoport harmadik pillére a T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft., amely a cégünk által kifejlesztett easyTRACK rendszer segítségével komplex flottamenedzsment szolgáltatást nyújt immár több mint 2500 logisztikai és kereskedelmi vállalkozás megelégedettségére.

A TELL kiemelt figyelmet fordít a változó megrendelői igényekhez való alkalmazkodásra, ezért azokkal összhangban folytatja fejlesztéseit. Ezen igények kielégítése érdekében a csoport új taggal bővült. A T.E.L.L. Műszaki Fejlesztő Kft. aktív közreműködésével 2016-tól gyorsabban haladhatnak a fejlesztések, valamint az egyedi ügyféligények megvalósítása is nagyobb hatékonysággal történhet.

Neumann János Számítógéptudományi Társaság (Hajdú-Bihar Megyei Területi Szervezet)

Az 1968-ban alakult Neumann János Számítógép-tudományi Társaság célja, hogy intézményektől független szakmai fórumként segítse:

  • az informatika alkalmazását, fejlesztését, az eredmények elterjesztését;
  • a szakma presztízsének, színvonalának és etikájának megőrzését, illetve emelését;
  • az informatikával hivatásszerűen foglalkozók, illetve az informatikai eszközöket és módszereket más szakterületen alkalmazók véleményének és szakmai érdekeinek érvényre jutását;
  • a széles körű részvételt a nemzetközi szakmai közéletben;
  • az informatikai szakemberek tájékoztatását és tapasztalatcseréjét;
  • az informatikai kultúra terjesztését, az informatikai oktatást.

A Hajdú-Bihar Megyei Területi Szervezet ezen feladatok regionális ellátását vállalta szoros szakmai kapcsolatban a Debreceni Egyetem Informatikai Karával.

Nebu Hungary Kft.

A Nebu cégcsoportot 1992-ben alapították Hollandiában, a későbbiekben Magyarországon és az Egyesült Királyságban nyitottunk irodákat.

A cég szoftverfejlesztéssel és az azt körülölelő szolgáltatásokkal (úgymint support, hosting, rendszergazdai szolgáltatások, egyénre szabott fejlesztések, szoftvereladás) foglalkozik, kifejezetten a piackutatási területet megcélozva. 80–90 ügyfelünk van szerte a világban, legtöbben Nyugat-Európában, de Új-Zélandon át az USA-ig több országban is található ügyfelünk.

A magyarországi fejlesztési központ 2005-ben indult el, akkoriban 4 fővel, jelenleg 25 fő dolgozik Debrecenben, s bővülni szeretnénk. Agilis módszertanokkal fejlesztünk (scrum és kanban) Java-alapú technológiákkal webes platformra. Legújabb termékünkben gondosan megválasztott, de kifejezetten modern eszközökkel fejlesztünk, ahol a napi munka szerves részét képezi a folyamatos szakmai fejlődési lehetőség, ötvözve a nemzetközi környezetben szerzett tapasztalatokkal, úgymint az angol nyelv használata ügyfelekkel, partnerekkel és persze a külföldi kollégákkal.


Nebu has been established in the Netherlands in 1992, later we opened our offices in Hungary and in the United Kingdom.

Nebu’s main activities are software development and related services (like support, hosting, system administration services, custom developments, selling software) – all specialised for the market research industry. We have 80–90 clients globally, most of them are placed in Western Europe, but you can find our clients from New Zealand to the United States.

The Hungarian development centre started its activities in 2005 with 4 employees, now 25 people are working for Nebu in Debrecen, and we would like to grow further. We develop software for web-based platform with agile methodologies (using scrum and kanban) based on Java technologies. In our latest product we develop software with carefully chosen, modern tools, where the daily work ensures continuous improvement of our professional skills, gaining experiences in an international environment, communicating with clients, partner companies and of course with our colleagues in English.

EPAM Systems Kft.

Az 1993-ban alapított USA központú EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM) a világ vezető komplex szoftver- és platformfejlesztési megoldásokat kínáló cége. Több mint 18000 szoftvermérnökkel dolgozik a világ 25 országában. Magyarországon, amely egyben a közép-kelet európai központ, közel 1500 főt alkalmaz Budapesten, Debrecenben és Szegeden működő irodáiban. A New York-i tőzsdén jegyzett EPAM számos elismeréssel rendelkező dinamikusan fejlődő cég, amelynek ügyfelei között több Fortune 500 vállalat is megtalálható. Az EPAM irodái digitális laboratóriumok, ügyfeleink pedig a világ legjelentősebb vállalatai. Az EPAM debreceni munkatársai nagyszabású nemzetközi projekteken dolgoznak a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva, amely a sokrétű juttatási rendszer mellett nemzetközi karriert, utazási és relokációs lehetőséget jelent számukra.

EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM), a leading global product development and platform engineering services company, is focused on delivering results through best-in-class software engineering, combined with innovative strategy, consulting and design capabilities. With 23 years of experience in the information technology industry, EPAM’s 18,000 people serve our customers in over 25 countries across North America, Europe, Asia and Australia. EPAM was ranked #8 in FORBES 25 Fastest Growing Public Tech Companies and ranked as a top information technology services company on FORTUNE’S 100 Fastest Growing Companies. Headquartered in the United States, our multinational company with Hungarian roots is assigned a prominent role in its international growth: Hungary is the headquarter of CEE region. EPAM’s Hungarian offices are located in Budapest, Szeged and Debrecen. In Hungary currently 1500+ IT Engineers help the world’s leading companies imagine, design, engineer and deliver software that changes the world. We are in the heartbeat of EPAM, running a large scale of projects and technologies – which provide long-term international career path, travelling and even relocation opportunities for our colleagues. We believe that the team you build is the company you build. Our offices are digital laboratories. Our clients are major global brands. We’re always looking for talented teammates.